FI utan Schyman – hur kommer det sluta?

I en intervju med Dagens Nyheter meddelar Gudrun Schyman att hon slutar som partiledare för FI. Frågan är om det finns ett FI efter Schyman?

FEMINISM. Att det finns en Gudrun Schyman efter partiledarskapet i FI kan vi vara säkra på. Ont krut och så vidare. Att vara 70 år är ingen ålder i dag och så länge hon har hälsan kan hon fortsätta med sin sak – enligt egen uppgift blir det folkbildning och internt arbete i partiet för hela slanten. Att det finns ett FI efter Schyman är inte lika säkert, i alla fall inte ett FI med några möjligheter att komma någon vart.

Detta är en artikel från Svegot Plus
Vet mer! Bli plusprenumerant och få tillgång till allt material som finns på Tidningen Svegot.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Prova Svegot Plus en vecka helt gratis!

Ange rabattkoden “prova” i kassan så betalar du ingenting förrän efter sju (7) dagar. Självklart kan du avbryta din prenumeration tidigare om du inte önskar behålla den. 
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!