Biktbås för priviligierade under designmässa i Göteborg

Hanna af Ekström smäller upp ett “biktbås” under en designfestival och hoppas att många ska komma dit och öppna upp sig om den skam de känner inför sina privilegier. Själv känner jag både skuld och skam och tar tillfället i akt att bikta mig om detta.

SKULD. I måndags startade Gothenburg design festival. Det är en vecka med design, arkitektur och hantverk, precis som man kan tänka sig. Men eftersom det är 2018 måste vi givetvis pressa in någon form av absurd politik i det hela.

Detta är en artikel från Svegot Plus
Daniel Frändelöv känner skam och biktar sig. Bli plusprenumerant och få tillgång till allt material som finns på Tidningen Svegot.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Prova Svegot Plus en vecka helt gratis!

Ange rabattkoden “prova” i kassan så betalar du ingenting förrän efter sju (7) dagar. Självklart kan du avbryta din prenumeration tidigare om du inte önskar behålla den. 
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!