Brevlådebomb hittad hos George Soros

Enligt polisen i Bedford, New York, USA, ryckte man under måndagen ut till globalisten George Soros hem efter att ha fått ett samtal om ett misstänkt föremål.

EXPLOSIVT. Polisen kunde konstaterar att det var någon form av sprängladdning som hittas i brevlådan. Den exploderade inte utan sprängdes av polisens bombgrupp. Det var en anställd som hittade bomben, som var inslagen som ett postpaket. När vederbörande förstod vad det var placerades paketet i ett skogsområde innan man ringde polisen.

Den lokala polisen lämnade över ärendet till FBI som har bekräftat att de genomför en utredning kring en bostad i Bedford samt att det inte fanns någon fara för allmänheten. George Soros var inte hemma vid tillfället och att han skulle hämtat posten på egen hand, om han varit hemma, är inte troligt.

George Soros har blivit avslöjade gång på gång med att finansiera vänsterextrema organisationer och underblåst våldsamma demonstrationer (som i Ferguson, USA). Hans lobbyorganisation Open Society Foundation arbetar aktivt med att driva på massinvandringen till Europa och Nordamerika (bland annat genom att finansiera flyktingsmugglare som SOS Mediterranée.

Nyligen beslutade Ungern om särbeskattning av Soros NGO (Non-Goverment Organization) vilket fick dem att stänga ned kontoret i Budapest och flytta till Berlin.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}