Danmark tvångsförflyttar utlänningar

Men var ska problemen ta vägen?

Den mycket problemtyngda förorten Vollsmose i Danmark ska till stora delar rivas. Befolkningen i området skall helt enkelt bytas ut. Men var ska de som bor där nu ta vägen, och hur kommer de påverka när de väl bosatt sig där?

MOTSATT VERKAN. Förorten Vollsmose utanför Danmarks tredje största stad Odense ska till stora delar rivas. Det kallas Danmarks största getto och är ett av alla dessa områden som kallas “utsatta”. Många av de boende i området är både utlänningar, lågutbildade, arbetslösa och kriminella.

Detta vill man nu ändra på. Kommunledningen presenterar nu sin plan, “den sista planen”, med vilken man hoppas få ned arbetslösheten och även få barnen att gå på allmänna skolor istället för muslimska sådana.

Men framförallt skall man under en tio-årsperiod riva eller bygga om 1 000 bostäder. De nuvarande hyresgästerna flyttas sonika till andra boenden i Odense och man hoppas locka både finansiärer och “en annan sorts människor” till området.

Och Vollsmose är inte den enda förorten som får uppmärksamhet. Fram till år 2030 hoppas Danmark få bort alla “utanförskapsområden” och parallellsamhällen.

Detta är en artikel från Svegot Plus
Sluta flytta runt problemen, Danmark. Utvisa dem istället! Bli plusprenumerant och få tillgång till allt material som finns på Tidningen Svegot.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Prova Svegot Plus en vecka helt gratis!

Ange rabattkoden “prova” i kassan så betalar du ingenting förrän efter sju (7) dagar. Självklart kan du avbryta din prenumeration tidigare om du inte önskar behålla den. 
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!