Ytterligare en könsbytare besegrar kvinnor

Mediokra idrottsmän blir idrottsskvinnor och plötsligt är de med och tävlar om pallplaceringar. Nu har det skett igen, när doktor Rachel McKinnon besegrade sina kvinnliga motståndare i en cykeltävling i USA. Hur långt skall detta få gå?

FUSK. Du har tränat hela ditt liv. Varit uppe med tuppen för att hinna med ett träningspass innan jobbet, skött din kost perfekt och lagt timme efter timme och mil efter mil på din cykel. Du vill bli mästare. Knipa guldet. Få utdelning. Verkligen få veta att du är bäst.

Tyvärr så lever du år 2018, och där låter man könsbytare tävla mot kvinnor och då är du chanslös.

Detta är en artikel från Svegot Plus
Läs om fallen där transpersoner utklassar sina motståndare, varför det blir så och vad lösningen kan vara. Bli plusprenumerant och få tillgång till allt material som finns på Tidningen Svegot.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Prova Svegot Plus en vecka helt gratis!

Ange rabattkoden “prova” i kassan så betalar du ingenting förrän efter sju (7) dagar. Självklart kan du avbryta din prenumeration tidigare om du inte önskar behålla den. 
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!