Siffrorna ljuger inte – vita i minoritet i Nederländerna inom 30 år

Den utomeuropeiska massinvandringen till Europa kommer på sikt att förvandla den vita befolkningen till en minoritet i sina egna länder. Vilken nation som är först ut vet vi inte, men Nederländerna ligger “bra till”.

FOLKUTBYTE. På grund av massinvandringen till Nederländerna kan man nu konstatera att 25 procent av invånarna är ickevita och om trenden fortsätter så kommer ickevita utomeuropéer utgöra majoriteten i landet inom 30 år, det visar nya siffror från Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Detta är en artikel från Svegot Plus
Hur långt efter (eller före) befinner sig Sverige måntro? Bli plusprenumerant och få tillgång till allt material som finns på Tidningen Svegot.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Prova Svegot Plus en vecka helt gratis!

Ange rabattkoden “prova” i kassan så betalar du ingenting förrän efter sju (7) dagar. Självklart kan du avbryta din prenumeration tidigare om du inte önskar behålla den. 
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!