Godhetsknarkandets konsekvenser

“Allt åt alla”, “öppna gränser” och “refugees welcome” var slagorden vi hörde. Och kom gjorde de, de var ju ändå inbjudna. Men sedan kom verkligheten ikapp och till och med ur godhetsknarkarna verkar musten nu ha runnit ur. Kvar är konsekvenserna.

MISÄR. Aftonbladet rapporterar i dag från flyktinglägret i Moria, Grekland. De kallar det för ett “skräckläger” och särdeles trevligt verkar det inte vara. Men den ansvarige på plats, som påtalar att det ligger i hjälporganisationernas intresse att utmåla situationen så hemsk som möjlig eftersom det finns djupa fickor att fylla med bidrag och donationer, har nog inte helt fel heller. Alldeles oavsett så är konsekvenserna av plakatpolitiken från Malena Ernman med flera tydlig: lidande.

Detta är en artikel från Svegot Plus
Bli plusprenumerant och få tillgång till allt material som finns på Tidningen Svegot.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Prova Svegot Plus en vecka helt gratis!

Ange rabattkoden “prova” i kassan så betalar du ingenting förrän efter sju (7) dagar. Självklart kan du avbryta din prenumeration tidigare om du inte önskar behålla den. 
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}