Den liberala demokratin lockar inte salafister till omvändelse

Det finns ett grundläggande feltänk som ligger bakom att det “går trögt” med Sveriges arbete mot “våldsbejakande extremism”: alternativet man erbjuder är inte bara ointressant, det är motbjudande.

ISLAMISERING. Muslimer – också de mest radikala – bor gärna i Sverige. Sverige är ett bra land att bo i. Det är modernt med hög standard. Det finns ett socialt skyddsnät och är man muslim får man hjälp med allt möjligt från staten. Till och med är du extra speciell med eget lagskydd och ett generellt övertag mot andra medborgare.

Salafismen växer i Sverige och propagandan som förr gick ut på att den rättrogne skulle resa till Islamiska staten för nu höra att han ska bli kvar i Sverige och arbeta för det världsvida kalifatet här i stället. Det är ju klokt.

Detta är en artikel från Svegot Plus
Bli plusprenumerant och få tillgång till allt material som finns på Tidningen Svegot.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Prova Svegot Plus en vecka helt gratis!

Ange rabattkoden “prova” i kassan så betalar du ingenting förrän efter sju (7) dagar. Självklart kan du avbryta din prenumeration tidigare om du inte önskar behålla den. 
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!