Vi måste kräva rätten till hemskolning

Det ser inte ut som att svenska skolan kommer ta sig ur den allestädes närvarande skolkrisen. Snarare kan vi anta att den kommer att fördjupas när 10 000 “ensamkommande” av ska in i gymnasiet, och alla barn som kommer i och med anhöriginvandringen som sätter igång nu ska ha utbildning. Det är dags att kräva rätten att säga nej tack.

HEMSKOLNING. Av principiella skäl är det vansinnigt med skolplikt. Genom att godta den erkänner vi att våra barn inte är våra utan statens, och att staten vet bättre vad våra barn behöver än vi som föräldrar. Redan där är vi som befolkning kastrerade. Som sagt, det är en principsak.

Men förutom denna princip så är det djupt problematiskt med skolplikten eftersom den tvingar svenskar att skicka sina barn till skolor som kan vara direkt skadlig för dem. Oftast går det inte så illa som det gick för Arminas Pileckas, som mördades bara 15 år gammal efter att ha försvarat en tjej från en 14-årig syrisk pojke. Ofta går det inte så illa som för tonåringen i Leksand som knivhöggs i dag, eller 13-åringen i Linköping som attackerades utanför skolan för två veckor sedan.

Nej, alla tjejer blir inte våldtagna eller sextrakasserade i skolan och alla killar blir inte misshandlade och hotade. Men tillräckligt många för att det ska vara “för många”. Som förälder kan du försöka byta skola för ditt barn, men det går inte alltid. Att hålla barnet hemma är förbjudet, hur dålig eller farlig skolan än är.

Men det är inte bara brotten, våldet, hoten och trakasserierna som borde får oss alla att kräva rätten att rå om våra egna barn. Också det faktum att det kommer hem information från skolan som är felstavad, eller lappar från svenskläraren som berättar om nästkommande “hål timme” eller “studie dag”.

Det finns bra skolor och utomordentliga lärare. Om ens barn går i en bra skola med kompetenta lärare så är det inget att orda om. De flesta av oss föräldrar skulle vara tacksamma för det. Problemet är att man inte har något alternativ. I dag knivhöggs en elev i en skola i Leksand, i morgon måste föräldrarna skicka sina barn till den skolan igen. Uppenbarligen finns det problem i den skolan, men det kommer du inte undan eftersom vi givit staten kontrollen över våra egna barn.

Vuxna skulle aldrig acceptera en arbetsmiljö som många barn tvingas befinna sig i varje dag. Som vuxen har du möjligheten att gå hem, byta jobb och gå vidare. Som barn är det bara att bita ihop, även om dina föräldrar är långt mycket mer kapabla än lärarna.

Svenska skolan kommer inte bli bättre, den saken är säker. Den enda utvägen, förutom att politiken fullständigt läggs om och vi påbörjar återflyttningen av utlänningar och tar tillbaka vårt land, är att ta tillbaka rätten som förälder att avgöra vad som är bäst för barnet när det gäller skolgången. Eller ska vi fortsätta vara en kastrerad och undergiven befolkning, och låta våra barn betala priset. Skäms alla som låter så vara.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!