Svårt att få nyanlända in i jordbruket

Det är svårt för svenska lantbrukare att hitta personal. Invandrare vill helst bo och arbeta i städerna. Landsbygden är fortfarande relativt skyddad från mångkultur. Detta skall nu Lantbrukarnas riksförbund (LRF) sätta stopp för, med hjälp av dina skattepengar.

HÖNSHJÄRNOR. Något som alltid gör mig på gott humör är att köra bil genom ett somrigt Sverige. Åkrarna sträcker ut sig mil efter mil och mångkulturen gör sig inte det minsta påmind. Här arbetar lantbrukaren ostört tänker jag. Förvisso med moderna maskiner men fortfarande, som i så många hundra år, brukas den svenska jorden för att föda sin befolkning.

Detta är en artikel från Svegot Plus
Bli plusprenumerant och få tillgång till allt material som finns på Tidningen Svegot.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Prova Svegot Plus en vecka helt gratis!

Ange rabattkoden “prova” i kassan så betalar du ingenting förrän efter sju (7) dagar. Självklart kan du avbryta din prenumeration tidigare om du inte önskar behålla den. 
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!