Vissa platser är bäst att helt undvika på kvällen

En 20-åring blev svårt knivskuren utanför köpcentrumet Nordstan i Göteborg. Nordstan har länge varit känt som ett tillhåll för utländska kriminella och även om det blivit något bättre sedan 2017 är det fortfarande en farlig plats som jag rekommenderar alla att undvika så långt det är möjligt.

VARNING. Köpcentret Nordstan i Göteborg har blivit ökänt i som ett tillhåll för “gatubarn”, “ensamkommande” eller vad man nu väljer att kalla dem. Många är de hur som helst, och de har blivit en del av gatubilden. Det spelar ingen roll när man går dit, dag som natt, så finns de alltid på plats. Väntande. På något.

Detta är en artikel från Svegot Plus
Det finns något som heter modig. Och det finns något som heter dumstolt. Lär er skillnaden! Bli plusprenumerant och få tillgång till allt material som finns på Tidningen Svegot.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Prova Svegot Plus en vecka helt gratis!

Ange rabattkoden “prova” i kassan så betalar du ingenting förrän efter sju (7) dagar. Självklart kan du avbryta din prenumeration tidigare om du inte önskar behålla den. 
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!