Gammelmedias nya bottennapp i förvillande omskrivningar

Ibland vill gammelmedia gärna berätta vem eller vilka som ligger bakom en händelse av upprörande eller brottslig karaktär. Men mer ofta än sällan gör man vad man kan för att hålla locket på. Ett lysande exempel är det som hände i helgen.

LOCKET PÅ. Vi minns vitpixlingen som gammelmedia avslöjades med. Nästan tio år har gått sedan dess. Det var bara ett av många sätt att dölja sanningen för läsaren. Sanningen är ju ett av gammelmedias stora problem. Å ena sidan ska de rapportera vad som händer. Samtidigt måste de ju fortsätta upprätthålla lögnen om att kejsaren minsann inte är naken (alltså att mångkultur fungerar).

Detta är en artikel från Svegot Plus
Bli plusprenumerant och få tillgång till allt material som finns på Tidningen Svegot.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Prova Svegot Plus en vecka helt gratis!

Ange rabattkoden “prova” i kassan så betalar du ingenting förrän efter sju (7) dagar. Självklart kan du avbryta din prenumeration tidigare om du inte önskar behålla den. 
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!