Maximum break-avsnittet (Passningen #147)

Det blir inte så mycket snooker-snack som titeln skulle kunna indikera men Henrik och Markus låter givetvis inte avsnitt nummer 147 av Passningen vara utan prat om juvelen i biljardsportens krona. Ronnie O’Sullivan, som med ännu ett rekord gör det klart att han ska bli ihågkommen som den bäste snookerspelaren någonsin, kan Passningen såklart inte låta bli att omnämna.
Den spännande upplösningen av allsvenskan diskuteras också. Åker IFK ur? Vinner AIK?
En hel del annat blir det med. Som vanligt.
Dyk ned i gottepåsen som är Passningen #147!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!