Är skatt stöld? Aaron Flam försöker polisanmäla Vänsterpartiet

Jonas Sjöstedt vill avskaffa privat ägande. Det innebär att staten skall ta ifrån dig all din egendom. Det kan kallas stöld. Tyvärr kan det lika gärna kallas politik, något Aaron Flam förstod när han försökte polisanmäla partiet.

SAMHÄLLSKONTRAKTET. Kan man anmäla ett politiskt parti politiskt parti för att de planerar ett brott? Nej. Men man kan försöka för att få fram en viktig poäng.

— Hej. Jag heter Aaron Flam och jag har stött på en organisation som planerar att utföra ett väldigt stort brott. Jag undrar om det går att anmäla en organisation för att bara planera ett brott?

Flam förklarar för polisen att vänsterpartiet, enligt deras egen partiordförande, vill avskaffa äganderätten. Ägandet av produktionsmedel, så väl det samhälleliga som det privata skall bort. Väck! I någon slags solidaritet.

Detta är en artikel från Svegot Plus
Vet mer. Bli plusprenumerant och få tillgång till allt material som finns på Tidningen Svegot.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Prova Svegot Plus en vecka helt gratis!

Ange rabattkoden “prova” i kassan så betalar du ingenting förrän efter sju (7) dagar. Självklart kan du avbryta din prenumeration tidigare om du inte önskar behålla den. 
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!