Göteborgs stad stoppar alternativ bokmässa

Många har sett fram emot årets alternativa bokmässa. Temat skulle vara “vi gillar olika” och flertalet intressanta föreläsare var inbjudna. Nu verkar det tyvärr som att mässan inte kommer kunna genomföras och det skall bero på att Göteborgs stad inte vill lägga om fotbollsträningar som skall ske i närheten av platsen. Nina Drakfors, en av arrangörerna, berättar för oss vad hon tycker om beslutet. Hon har faktiskt viss förståelse.

TYSTAD. Göteborgs stad har nu gått in och stoppat den alternativa bokmässa som var planerad till helgen, och precis som vanligt skyller man på “säkerheten”.

Carola Helltén som är enhetschef för idrotts- och föreningsförvaltningen säger i ett pressmeddelande att området som skulle behöva säkras är så pass stort att man skulle bli tvungen att ställa in “sedan länge inbokade träningar och matcher”.

Detta är en artikel från Svegot Plus
Bli plusprenumerant så får du också få fri tillgång till allt material som finns på Tidningen Svegot.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Prova Svegot Plus en vecka helt gratis!

Ange rabattkoden “prova” i kassan så betalar du ingenting förrän efter sju (7) dagar. Självklart kan du avbryta din prenumeration tidigare om du inte önskar behålla den. 
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!