FN oroade över sjunkande flyktingsiffror till Europa

Hävdar att det inte finns någon flyktingkris.

Flera europeiska länder har under senare tid klivit fram och konstaterat att det nu får vara nog med massinvandring till Europa. Till och med EU har varit tvungna att lyssna, om än motvilligt. Nu går dock FNs flyktingkommissarie, Filippo Grande, ut och hävdar att det inte finns några problem med den den stora invandringen till Europa. Snarast är han “oroad” över att den minskar.

FÄSTNING EUROPA. När Italien fick en ny regering här om sistens och Matteo Salvini från Lega blev inrikesminister så har mycket hänt. Faktum är att detta på sätt och vis ritade om hela spelplanen på europeisk nivå. Tack vare att Salvini satte stopp för flyktingsmugglare som Läkare utan gränser att använda italienska hamnar för sina leveranser, så blev det grus i hela maskineriet. Något FN nu ondgör sig över.

Detta är en artikel från Svegot Plus
Bli plusprenumerant så får du också få fri tillgång till allt material som finns på Tidningen Svegot.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Prova Svegot Plus en vecka helt gratis!

Ange rabattkoden “prova” i kassan så betalar du ingenting förrän efter sju (7) dagar. Självklart kan du avbryta din prenumeration tidigare om du inte önskar behålla den. 
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}