81. Fördumningen hotar demokratin

Med Dan Eriksson och Magnus Söderman

Vi blir bara dummare och dummare här i landet och om inte annat så visar spektaklet i riksdagen detta med all önskvärd tydlighet. I dag går vi igenom alla möjliga och omöjliga tecken på fördumningen. Vi knyter också ihop säcken på Kväll med Svegot och minns det tid som varit samt resonerar om det framtiden. Mycket är på gång så missa inte avsnittet för allt i världen.

Du vet väl att du kan prenumerera på våra poddar i din podcastapp? Om du inte hittar Svegot via sökfunktionen, lägg till vårt RSS-flöde manuellt med adressen https://svegot.se/kategori/podcast/feed/

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!