Veckans värzta är tillbaka (Passningen #146)

Efter en kat(t)astrofalt underhållande inledning bjuder Henrik, Arvid och Markus på en Passning ingen bör missa. Zlatan återvänder som Veckans Värsta och det snackas alltifrån tveksamma röda kort i Champions League, krav på svenska hockeylag och den obeskrivliga röran som är Nations League. Allt i en särdeles utsökt mix av tveksam Göteborgshumor och andra lagom roliga dumheter. Passningen #146 får dig garanterat på gott humör!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!