Marine Le Pen beordrad att genomgå psykundersökning

Marine Le Pen är kallad till rättspsykiatrisk undersökning efter att ha delat bilder på terrororganisationen IS offer på Twitter. Det är, faktiskt, inte så konstigt.

SJUKT? Året är 2015. Marine Le Pen, ledare för partiet Nationell samling i Frankrike, hamnar i en diskussion på Twitter. Journalisten Jean-Jacques Bourdin jämför terrororganisationen Daesh (IS) och Nationell samling. Le Pen blir givetvis upprörd.

Som svar postar hon bilder på IS hantverk. En halshuggen amerikansk journalist, en man som blir överkörd av en stridsvagn och en bild på en man som bränns levande i en bur. “Det är detta som är Daesh!” lade hon till.

På grund av detta beordras hon nu, 3 år senare, att genomgå en sinnesundersökning. Den skall utreda om Le Pen är kapabel att förstå och kunna svara på frågor”. Undersökningen skall göras så fort som möjligt.

Detta är en artikel från Svegot Plus
Bli plusprenumerant för att läsa den här artikeln och få fri tillgång till allt material som finns på Tidningen Svegot.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Prova Svegot Plus en vecka helt gratis!

Ange rabattkoden “prova” i kassan så betalar du ingenting förrän efter sju (7) dagar. Självklart kan du avbryta din prenumeration tidigare om du inte önskar behålla den. 
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!