KMS#80: Framtiden för svensk nationalism

Med Magnus Söderman och Dan Eriksson

Ett avsnitt med klassiskt tema som vi behöver återkomma till med jämna mellanrum. Efter valet och det faktum att ickesvenskarna också lärt sig utnyttja den liberala demokratin ställer vi oss frågan hur framtiden ser ut. Det är inte första gången men saker och ting händer hela tiden som gör att man kanske måste omvärdera vissa ställningstaganden. Eller inte. Två timmar och tjugo minuter politisk teori, samtidsanalys och profetior – samt handfasta råd och uppmaningar.

Du vet väl att du kan prenumerera på våra poddar i din podcastapp? Om du inte hittar Svegot via sökfunktionen, lägg till vårt RSS-flöde manuellt med adressen https://svegot.se/kategori/podcast/feed/

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!