Ett val värdigt Sossesverige

Valet är över. Valmyndighetens hemsida rasade och PostNord lyckades inte sköta sitt uppdrag att lämna röster i tid. Men varför skulle det fungera, undrar Björn Björkqvist. Ingenting annat som samhället ska sköta om fungerar ju.

Det är lördag eftermiddag när jag skriver dessa rader. I morgon har det gått en vecka sedan det val då vi skulle få tycka till om svensk politik de kommande fyra åren. Tidigare år hade rösterna till riksdagen varit färdigräknade nu. Det ska normalt sett vara färdigräknat på fredagen. Men det är nya tider. Jag sitter konstant och uppdaterar, tittar på olika distrikt, jämför med tidigare år, försöker dra slutsatser. Men det är mycket svårt att dra några totala slutsatser om befolkningens sätt att rösta på.

Detta är en artikel från Svegot Plus
Bli plusprenumerant för att läsa den här artikeln och få fri tillgång till allt material som finns på Tidningen Svegot.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Prova Svegot Plus en vecka helt gratis!

Ange rabattkoden “prova” i kassan så betalar du ingenting förrän efter sju (7) dagar. Självklart kan du avbryta din prenumeration tidigare om du inte önskar behålla den. 
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}