Läckt video från Google visar tydlig politisk agenda

Googles veckomöte efter Donald Trumps seger i valet 2016 var annorlunda. Det var inte den vanliga glada stämningen. Istället fick de anställda se flera höga företrädare för företaget uttrycka sin avsky och rädsla inför valresultatet. En läckt videoinspelning av mötet har skickats till tidningen Breitbart och väckt starka reaktioner.

VALPÅVERKAN.. En av Googles grundare, Sergey Brin, inleder mötet med att säga att “det inte är det roligaste veckomötet vi har haft” och att “de flesta här är upprörda och ledsna på grund av valet”. Själv är Brin “väldigt kränkt” över valet då han själv är både flykting och invandrare. (Brin är av judisk börd och född i dåvarande Sovjetunionen.)

— Jag, som själv är invandrare och flykting, känner mig djupt kränkt över valet och jag vet att många av er känner samma. Detta är en mycket påfrestande tid som går emot många av våra värderingar.

Detta är en artikel från Svegot Plus
Bli plusprenumerant och få fri tillgång till allt material som finns på Tidningen Svegot.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Använd rabattkoden svegot19 när du väljer månadsprenumeration
för att testa en vecka för bara 19 kronor.
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

 

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!