Hur många är inte villiga att sälja ut sitt folk i dag?

Kollektiviseringen av folket i statens skugga har slitit itu samhällets fibrer och gjort alla till individualister med bara sig själv, sin familj eller sin intressegrupp i åtanke. Därför skrattar Hans Jonasson hela vägen till banken, efter att han hyrde ut sitt hotell till Migrationsverket.

DEN ENES BRÖD. Under det så kallade flyktingkrisens mest krisartade stunder slöts det ändlösa avtal med fastighetsägare runt om i Sverige. Många av avtalen skrevs på flera år och kostar alltjämt skattebetalarna fantasisummor. Faktum är att det inte hade varit möjligt att föra en så oansvarig politik som man gjorde, om det inte hade varit för svenska kollaboratörer som såg sin chans att tjäna hutlösa summor på att offra sina landsmäns trygghet.

Detta är en artikel från Svegot Plus
Bli plusprenumerant och få fri tillgång till allt material som finns på Tidningen Svegot.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Använd rabattkoden svegot19 när du väljer månadsprenumeration
för att testa en vecka för bara 19 kronor.
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

 

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!