Dalai Lama till Sverige för att besöka svenskfientlig förening

Dalai Lama, eller Tenzin Gyatso som han egentligen heter, kommer till Sverige för att delta i organisationen Individuell Människohjälps 80-årsjubileum. Organisationen kämpar utåt för att bekämpa fattigdom och utanförskap men deras egentliga syfte, i alla fall i Sverige är betydligt mörkare. Ett syfte som den fjortonde Dalai Laman borde informeras om.

FOLKBEKÄMPNING. Individuell människohjälp är en biståndsorganisation som, enligt dem själva, “bekämpar fattigdom och utanförskap genom bistånd, fair trade och integration”. De glömde dock lägga till att de även bekämpar det svenska folket.

Detta är en artikel från Svegot Plus
Bli plusprenumerant och få fri tillgång till allt material som finns på Tidningen Svegot.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Använd rabattkoden svegot19 när du väljer månadsprenumeration
för att testa en vecka för bara 19 kronor.
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!