Feministiskt Initiativ så gott som utraderat

Det gick inte speciellt bra för Gudrun Schymans och Gita Nabavis Feministiskt Initiativ. Förra valet var partiet otäckt nära att ta sig hela vägen in i riksdagen med 3,1 procent men verkar nu landa på något under 0,5. Det är inte oviktigt men tyvärr lever samma förvirrade tankar kvar i andra partiet, främst i Vänsterpartiet dit många FI-väljare sökt sig.

HEJDÅ. Att det 2014 gick att övertyga så pass många (främst unga kvinnor) att Feministiskt Initiativs lösningar på problemen var realistiska oroade många. Sedan dess har partiet tagit fler kliv ut i o-verkligheten och gick främst till val som ytterligare ett parti mot påstådd rasism, utan att lägga fram någon form av realistisk politk. Detta verkar ha straffat sig.

Detta är en artikel från Svegot Plus
Bli plusprenumerant och läs vidare. Du får då också tillgång till allt material som finns på Tidningen Svegot.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Använd rabattkoden svegot19 när du väljer månadsprenumeration
för att testa en vecka för bara 19 kronor.
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!