Ny bok om Sverigedemokraternas första år

Anders Klarström berättar sin historia

Under valhelgen dök en ny bok upp i Sverige och för oss i den nationella oppositionen är det ett mycket välkommet tillskott. Äntligen berättar Sverigedemokraternas första partiordförande sin historia – vilket i mångt och mycket är det samma som partiets historia fram till 1995.

ANMÄLAN. Jag har länge tjatat om att vi måste nedteckna vår historia och inte lämna över den uppgiften åt våra motståndare. För precis som att ett folk som inte känner sin historia är ett fattigt folk är en rörelse som inte vet varifrån de kommer en rörelse utan fast grund.

När då en av Sveriges i särklass viktigaste nationella politiker släpper en självbiografi om sina år inom Sverigedemokraterna så finns det skäl att glädjas. På Anders Klarströms hemsida läser vi om boken:

“Sedan AK slutade som SD:s partiledare har det gått 23 år. Efter många år kommer nu AK ut med sin egen berättelse. Lögnerna smulas sönder, våldsvänsterns kopplingar till staten och socialdemokratins innersta kretsar avslöjas. Makten som till varje pris ville stoppa vanligt folk att få komma till tals ställs inför ansvar. Politiskt förtryck genom mötes och annonsförbud såväl som ständigt våld från extremvänsterns sida var det första svaret på vad som skulle växa till en ny folkrörelse och 2018 års valsuccé.

I ‘Anders Klarström Prima Victoria Sverigedemokraterna 1988 – 1995 ‘ görs inte bara upp, med etablissemangets lögner om AK och SD:s tidiga historia, det beskrivs också fina minnen, kamratskap, idealism, fosterlandskärlek och vanliga svenskars hopp om att få bygga en ny framtid för sig och sina barn i ett fritt Sverige. En lucka i svensk nutidshistoria täpps till. I en tät skriven och väl illustrerad bok på över 500 sidor får läsarna nu för första gången en initierad bild av partiets första tid från dåvarande partiledaren. Under 25 års tid har ni hört partiets motståndares historieskrivning, missa inte chansen att läsa SD:s dåvarande partiledares historia!”

Vare sig du var med på torgmötena och i valrörelserna under denna period, eller om du är en senare tillkommen vän så är detta en bok som hjälper dig att lägga den kunskapsgrund som är nödvändig. Och det vågar jag säga utan att ha läst den själv.

Köp boken på: www.andersklarstrom.se och se mer på författarens Facebook-sida.

Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}