Muslimhot mot Jimmie Åkesson och hans son

Ska halshugga 4-åriga Nils

Ett muslimskt mordhot mot Sverigedemokraternas partiledare och dennes 4-åriga son sprids på internet. Avsändare är IS och är skrivit delvis på arabiska. Om inte Åkesson hoppar av innan valet kommer både han och hans son att dödas, står det.

MUSLIMHOT. Hotet är i form av ett brev som sprids på olika sidor på internet. Brevet är skrivet på dålig svenska och med arabisk text. Det är Jimmie Åkesson och hans 4-åriga son som hotas och i brevet kan man bland annat läsa:

“Om du tror att några röster som kan ge dig makten att bestämma över oss trogna till ALLAH så får du tänka om!

“Vi ska halshugga dig om du inte har gått ner från valet innan veckans slut, om du väljer att gömma dig med svansen mellan benen så får du av glädje se hur vi halshugger Nils.”

I brevet citeras också delar av IS kampsång “Snart kommer hämden” och IS symbol finns tydligt med. Om IS verkligen är avsändare vet man inte, men hotet tas på allvar av Säkerhetspolisen som har inlett en förundersökning om olaga hot.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!