Varifrån kommer den otillbörliga valpåverkan egentligen?

Det stora hotet var Ryssland och dess allierade i Sverige, alltså SD, AFS, NMR och alla fria medier samt den enorma armé av troll som sitter redo på sociala medier. Så sa DN och gammelmedia samt regeringen och “oppositionen” samt MSB, Säpo med flera. Men med några dagar kvar till valet tycks vi kunna se en helt annan – och verkar det som – godkänd valpåverkan. Och det är inte Ryssland som ligger bakom den.

VAL2018. Den arga mobben av utlänningar i Nyköping kan inte hålla sig och till sist smäller det. Somliga har inte impulskontrollen som behövs för att kunna acceptera att någon tycker annorlunda och säger det högt. Stöket i Uddevalla var inte en isolerad incident, men den visade tydligt på en typ av otillbörlig valpåverkan som myndigheterna inte tagit på allvar.

Detta är en artikel från Svegot Plus
Bli plusprenumerant och läs mer om vilka det egentligen det är som ägnar sig åt otillbörlig valpåverkan.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Använd rabattkoden svegot19 när du väljer månadsprenumeration
för att testa en vecka för bara 19 kronor.
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!