Sverigedemokrater går samman med vänstern — för att protestera mot AfS

I samband med att Alternativ för Sverige anordnar torgmöte i Varberg så protesterar vänstern i vanlig ordning. I år får de uppbackning av sverigedemokrater som gärna gör gemensam sak med Feministiskt initiativ och Vänsterpartiet för att protestera mot svensk nationalism.

ANTINATIONALISM. Det är den tidigare sverigedemokraten Andreas Feymark som har publicerat bilderna på sin Facebooksida som visar hur två av sverigedemokrater, som står med på partiets valsedel, väljer att delta i en protest tillsammans med bland annat Feministiskt initiativ.

På bilden ser vi Clarence Jarlow och Christian Bengtsson, både namn som står med på Sverigedemokraternas valsedel i Varberg. Jarlow är också suppleant i SD Halland.

I kommentarerna till bilden är många förbannade på Sverigedemokraterna. “Beger sig precis som 7klövern” skriver en Angelika, medan Daniel kallar dem för “ynkliga cucks”. En Erik vänder sig emot hela uteslutandet av gamla Sverigedemokratisk Ungdom, vilket låg till grund för bildandet av Alternativ för Sverige:

“Man ska bara låta väljare avgöra och inte smutskasta gamla partikamrater som givit många år till SD och tagit kampen på skolor runt om i landet.”

Feymark var i år sommarpratare i Radio Svegot och berättade om sin väg in i, och sedan ut ur Sverigedemokraterna.

Det fria Sveriges ordförande Dan Eriksson kommenterar agerandet:

Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}