Alternativ för Sverige attackerade efter torgmöte i Uddevalla

Direkt efter torgmötet i Uddevalla blev representanter för Alternativ för Sverige attackerad av utlänningar. Det spottades och kastades ägg samt visst handgemäng uppstod. Ingen är dock skadad.

Per Sefastsson blir påhoppad av motdemonstrant.

FARA. Det var mycket hätsk stämning när Alternativ för Sverige höll torgmöte i Uddevalla. Ett stort antal invandrare stod nära partiledaren Gustav Kasselstrand när han talade och hans budskap om att det var dags för dem att åka hem togs inte väl emot. Ett eller flera ägg kastades mot Kasselstrand men inget träffade.

Direkt efter mötet avslutades uppstod någon form av tumult i publiken och polisens uppmärksamhet riktades dit. Då går en utlänning fram mot Markus Jonsson som är upptagen med att filma med sin mobilkamera och spottar mot honom. Detta accepteras givetvis inte av Per Sefastsson som tar tag i utlänningen och ett mindre bråk uppstår.

Äntligen vaknar polisen och går in för att skydda Alternativ för Sverige. Efteråt är stämningen mycket upprörd och det är tur att det var många poliser på plats.

Gustav Kasselstrand låter hälsa att alla är oskadda.

Det är alltså viss risk för liknande händelser när partiet anländer till Göteborg imorgon. Förhoppningsvis så visar Göteborgarna att detta inte accepterar att sluter upp för att skydda Alternativ för Sveriges rätt att sprida sitt budskap.

Våldsamheterna börjar vid runt 43 minuter i AfS videosändning.

 

 

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!