Extra semestervecka skall köpa röster åt (S)

Som ett brev på posten, om posten hade fungerat, kom idag Socialdemokraternas “valvinnare”. En extra semestervecka som är öronmärkt till de som har barn i åldern 4-16, för att stärka både familje- och arbetsliv.

STEKFLÄSK. Idag utlovade Stefan Löfvén och Magdalena Andersson att en “stor nyhet” skulle presenteras när de avslöjade sitt valmanifest för 2018.

Förutom att som vanligt lova guld, gröna skogar, fler poliser, hårdare tag mot brottsligheten, språkplikt, begränsad invandring och annat som kan anses som standard i årets valrörelse vill Socialdemokraterna ge alla stackars stressade föräldrar mer tid med sina barn.

Det är, enligt Löfvén, allt för många föräldrar som känner att tiden inte räcker till.

— Ens barn har skollov. Det kan vara planeringsdagar eller studiedagar. Och då har man inte råd att ta tjänstledigt eller så har man inte tillräckligt med semesterdagar för att vara med sina barn. För föräldrar innebär detta naturligtvis en ökad stress och en känsla av otillräcklighet.

Detta är en artikel från Svegot Plus

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Använd rabattkoden svegot19 när du väljer månadsprenumeration
för att testa en vecka för bara 19 kronor.
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!