KMS#75: Vi besökte Svenskarnas hus – i Tyskland

Med Dan Eriksson och Magnus Söderman

Om du inte var med i Tyskland på Det fria Sveriges resa så kan du bli inspirerad i efterhand i dagens avsnitt. Vad tog vi med oss hem? Ett bestialiskt mord passerar inte ostraffat i gamla Östtyskland. I Chemnitz går man nu man ur huse och medan sändningen pågår demonstrerar 5 000 tyskar. Vi håller er uppdaterade. Sverigedemokraterna pratar återvandring. Är det en AFS-effekt vi ser?


Du vet väl att du kan prenumerera på våra poddar i din podcastapp? Om du inte hittar Svegot via sökfunktionen, lägg till vårt RSS-flöde manuellt med adressen https://svegot.se/kategori/podcast/feed/


Ämnen och nyheter

  • Allt och lite till om Det fria Sveriges inspirationsresa till Sachsen, där vi besökte Svenskarnas hus, fast i Tyskland. Kim, som var med på resan berättar om sina tankar efter att ha kommit hem och börjar smälta allt.
  • Vad nytt från Chemnitz, där tyskar går man ur huse för att visa sitt missnöje mot den förda politiken? Vi uppdaterar under programmets gång från den demonstration som pågår.
  • Sverigedemokraterna, vändningen och AFS-effekten
  • Fackförbundens roll när SD-are utesluts.
  • Ännu ett exempel på balkaniseringen och styrkan i etnisk organisering när syrianer tog över lokalförening i Liberalerna.

Gillar du detta? Se då till att lösa en prenumeration på Svegot Plus för att stödja vår utgivning, eller lämna en gåva till vår förening Det fria Sverige.

Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}