KMS#75: Vi besökte Svenskarnas hus – i Tyskland

Med Dan Eriksson och Magnus Söderman

Om du inte var med i Tyskland på Det fria Sveriges resa så kan du bli inspirerad i efterhand i dagens avsnitt. Vad tog vi med oss hem? Ett bestialiskt mord passerar inte ostraffat i gamla Östtyskland. I Chemnitz går man nu man ur huse och medan sändningen pågår demonstrerar 5 000 tyskar. Vi håller er uppdaterade. Sverigedemokraterna pratar återvandring. Är det en AFS-effekt vi ser?


Du vet väl att du kan prenumerera på våra poddar i din podcastapp? Om du inte hittar Svegot via sökfunktionen, lägg till vårt RSS-flöde manuellt med adressen https://svegot.se/kategori/podcast/feed/


Ämnen och nyheter

  • Allt och lite till om Det fria Sveriges inspirationsresa till Sachsen, där vi besökte Svenskarnas hus, fast i Tyskland. Kim, som var med på resan berättar om sina tankar efter att ha kommit hem och börjar smälta allt.
  • Vad nytt från Chemnitz, där tyskar går man ur huse för att visa sitt missnöje mot den förda politiken? Vi uppdaterar under programmets gång från den demonstration som pågår.
  • Sverigedemokraterna, vändningen och AFS-effekten
  • Fackförbundens roll när SD-are utesluts.
  • Ännu ett exempel på balkaniseringen och styrkan i etnisk organisering när syrianer tog över lokalförening i Liberalerna.

Gillar du detta? Se då till att lösa en prenumeration på Svegot Plus för att stödja vår utgivning, eller lämna en gåva till vår förening Det fria Sverige.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!