Vad gör du den nionde september?

Det börjar dra ihop sig till val och frågan är vad just du kommer att göra på valdagen. Antagligen vet du redan det, men tillåt mig i så fall att sparka in en öppen dörr.

VAL2018. Antagligen skriver jag för “tomma öron” eftersom läsaren, förutom ni nytillkomna, redan kan svara på den frågan med: “jag är valarbetare” eller “jag åker runt och lägger ut valsedlar” eller “jag övervakar vallokalen där jag bor så att ingen slänger bort röstsedlar”.

Vi vet att detta val kommer bli smutsigt och när Annie Lööf applåderar stödet från en person som gläds åt att “någon” “gömt” SDs valsedlar kan vi räkna med att det är godkänt från högre ort. Det finns nämligen två saker som absolut inte får hända: Sverigedemokraterna får inte bli största parti och Alternativ för Sverige får inte komma in i riksdagen. Det finns många frivilliga valarbetare där ute som kommer ta den saken i egna händer, det vet vi sedan tidigare.

Därför är jag övertygad om att hundratals – nej, tusentals – svenska nationalister i god tid kontaktade sin kommun för att bli valarbetare. Ni kommer att finnas på plats i lokalen, se till att allt går rätt till och vara med och räkna rösterna och hålla ett öga på att det sköts som det ska.

Tanken på alla tusentals Sverigevänner som gör detta värmer mig.

Ni som råkade glömma att anmäla er som valarbetare, det ytterst litet fåtal som är kvar, kommer däremot att väja ut en vallokal (eller flera) och se till att det där finns röstsedlar för ert parti. Det finns närmare 6 000 vallokaler i Sverige när det är dags och med 12 000 personer som tycker att deras övertygelse är värd en dags arbete den dagen det gäller så slipper de till och med vara ensamma.

Men det lär vara trångt. Med tanke på nationellas yviga språk på nätet om sakens allvar så kan vi väl räkna med åtskilliga tiotusentals Sverigevänner som ser till att allt går rätt till den nionde september. Det kommer vara en härlig syn.

Med de tusentals frivilliga innanför väggarna och utanför så kan vi vara säkra på att det kommer bli ett rättvist val. Tänk vad hemskt det varit om nästan ingen orkade bekymra sig om att sätta handling bakom orden utan lagt sin lapp i lådan och sedan gått hem och trott att det var bra så.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!