Jerzy Sarnecki: Stoppa Uppdrag Gransknings statistik om utländska våldtäktsmän

Våldtäkter i allmänhet och överfallsvåldtäkter i synnerhet är ett importerat problem. Det visar Uppdrag Gransknings genomgång av samtliga domar de senaste fem åren. Jerzy Sarnecki, professor i kriminologi, tycker däremot att programmet ska stoppas och hänvisar till en “högerextrem konspirationsteori”.

Ikväll sänds Uppdrag Granskning i Sveriges Television, men programmet har redan blivit en stor snackis. Detta då man på förhand berättat om den undersökning man genomfört som visat att 58 procent av de som dömts för våldtäkt de senaste fem åren är födda utomlands. När det gäller överfallsvåldtäkter så är siffran ännu högre, då rör det sig om mer än 80 procent.

Resultatet ligger i linje med andra undersökningar, till exempel den som P. Jonasson genomförde 2017 som också tog hänsyn till ursprung även för de som var födda i Sverige, som kunde konstatera att 95,6% av alla överfallsvåldtäkter begås av ickesvenskar.

En som länge kämpat emot att fakta om det mångkulturella helvetet ska nå allmänheten är Jerzy Sarnecki, professor i kriminologi som bland annat undervisar vid den nya polisutbildningen på Södertörns högskola. Sarnecki, som själv är invandrad jude från Polen, är bland annat ökänd för att 2005 ha kallat attacken med automatvapen mot polisstationen i Ronna för “inte särskilt allvarlig” och som utförd av “buspojkar”.

Nu är Sarnecki upprörd över Uppdrag Gransknings program, som han fått möjlighet att se i förhand, eftersom han menar att det “bygger på en högerextrem konspirationsteori”. Dessutom menar han att eftersom inte alla våldtäkter anmäls, och inte alla anmälningar leder till fällande domar, så kan man inte utläsa någonting av att kolla på domar.

Men är det inte underligt? För sanningen är ju den att domar är det enda man kan gå på. I en rättsstat måste det fungera så. Ska man räkna in även de som frias? Eller ska man hitta på lite om vilka de som aldrig anmäls är? Det vore inte bara högst ovetenskapligt, det vore rent ut sagt farligt.

För människor som Sarnecki spelar dock inte den objektiva sanningen någon som helst roll. Han är en grindvakt för det mångkulturella projektet som ska se till att fakta aldrig når det svenska folket. När nu Uppdrag Granskning börjar skrapa lite på ytan så drabbas han av panik.

“Det borde aldrig sändas” blir hans reaktion. Det är svårt att inte tänka på “Shut it down, the goyim knows”-memen.

Hör Dan Eriksson och Magnus Söderman tala mer om undersökningen från Uppdrag Granskning i Morgon med Svegot från den 22 augusti 2018.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!