Sverige är i kris enligt Ulf Kristersson

Sverige är i kris och medborgarna har tappat tron på att politiker kan lösa detta, säger moderatledaren Ulf Kristersson i en intervju med Financial Times. Det som var alarmism igår är vedertagen sanning idag. Det är nämligen valår.

SAMHÄLLSKONTRAKTET. Moderatledaren Ulf Kristersson berättar för Financial Times att svensken har tappat förtroendet för staten. Sverige får nu betala priset för 20 års “mycket misslyckad integrationspolitik”. En politik som moderaterna själva har stor del i.


Alarmism igår. Sanning idag. Går det att lita på Moderata samlingspartiet?

Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela artikeln.
Testa en vecka för bara 19 kronor! Välj månadsprenumeration och använd rabattkoden svegot19

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Läs mer om Svegot Plus

Redan prenumerant? Logga in!

Källa Financial Times
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!