KMS#74: Kunglig demokrati vore nog bättre trots allt

Måndagen är här och Dan har varit på besök i Tiveden medan Hanif Bali poserat med skjutvapen på en skola. SD har haft ännu en skandal när någon menat att svenskar är vita, samtidigt som vi tycker att valrörelsen är otrolig tradig. Därför har vi kanaliserat vad partiledarna egentligen tycker och delar med oss av det. Sist men inte minst: Vi minns Gustav IIIs revolution och tänker att vita armbindlar nog inte är en så dum idé trots allt. Välkommen till två timmar väl investerad tid.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!