Miljöproblem som alibi för att finansiera massinvandring

Vi måste prata om Miljöpartiet. Folk går omkring och tror att det är ett vanligt parti, vilket som helst. Somliga tror till och med att Miljöpartiet, på grund av sitt namn, i första hand ägnar sig åt miljöfrågor. Det är ungefär som att tro att Apple i första hand ägnade sig åt frukt.

KRÖNIKA. Miljöpartiet må ha uppkommit ur miljörörelsen och samlat missnöjda centerpartister och övervintrade hippies men har utvecklats till ett parti för frånvända flumteoretiker som utan någon som helst bas i verkligheten förfäktar genusteorier, massinvandring och skatteslaveri.


Det visar sig att trots alla fagra ord handlar det egentligen om att få in mer pengar till staten.
Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela artikeln.
Testa en vecka för bara 19 kronor! Välj månadsprenumeration och använd rabattkoden svegot19

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Läs mer om Svegot Plus

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!