Aktuellt problematiserar godhetsknarkandet

Är det alltid bra att vara god? Och kan det som förr ansågs som vanlig snällhet egentligen bara är naiv dumhet? Gårdagens Aktuellt vågade ge sig in i ett riktigt minfält. Det är ett stort steg framåt för oss som vill se Sverige styra in på rätt spår igen.

SEGER. Godhetsknarkande, godhetssignalerande, egohumanism. (O)kärt barn har många namn. Men i dagens Sverige är det väldigt viktigt att med ord, men sällan via handling, visa för omvärlden vilken otroligt god humanist man är.


Aktuellt ifrågasätter Anders Lindbergs godhet! Det är knappt så man tror sina öron.
Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela artikeln.
Testa en vecka för bara 19 kronor! Välj månadsprenumeration och använd rabattkoden svegot19

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Läs mer om Svegot Plus

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!