Bilbränderna i Frölunda var en hämnd mot polisen

Inte ekonomiska klyftor, inte heller arbetslöshet eller bristen på arbete. Det var inte heller högerextrema, Putin eller Sverigedemokrater som låg bakom de omfattande bilbränderna i Frölunda tidigare i veckan. Enligt ett videoklipp som skickats till Expressen var det en hämnd mot polisens arbete i förorterna.


HÄMND. Expressens reporter Niclas Hammarström mottog en video kort innan bilbränderna började härja i västra Sverige.


Nu när motivet för bränderna är det bara att luta sig tillbaka och invänta ursäkter från alla som pekat fingret mot nationalister. I Svegot resonerar frågar Daniel och Magnus sig vilket sorts samhälle dessa förortsfigurer egentligen vill se.
Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela artikeln.
Testa en vecka för bara 19 kronor! Välj månadsprenumeration och använd rabattkoden svegot19

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Läs mer om Svegot Plus

Redan prenumerant? Logga in!

 

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!