Löfvens patetiska posering

Om man haft regeringsmakten i fyra år så är det inte anständigt att visa upp sig när konsekvenserna av ens styre drabbar medborgarna. Men det gör Stefan Löfven, utan att skämmas. Och det blir obehagligt pinsamt.

WANNABE-LANDSFADERN. Här om natten brann det bilar litet varstans i Sverige. Värst var det i Göteborg och Trollhättan. Det är inte helt ovanligt att det sker och det som stack ut den här gången var omfattningen och att det var organiserat.


Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela artikeln.
Testa en vecka för bara 19 kronor! Välj månadsprenumeration och använd rabattkoden svegot19

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Läs mer om Svegot Plus

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!