Kasselstrand fräser till mot Dagens Nyheter

När Dagens Nyheter jagar Gustav Kasselstrand med påståenden om antisemitism svarar partiledaren på det enda sättet som egentligen är rätt. Men hur skall man tolka näs-klistermärket? Christoffer Dulny ger oss svar. Hör även i Svegot resonerar om judar verkligen är biologiskt annorlunda och hur framtiden för alternativ media kommer se ut.


BLODFRITT. Dagens Nyheter fick blodvittring sedan det framkommit att en av Alternativ för Sveriges riksdagskandidater klistrat en “ljugnäsa” på en valaffsich.

DN kommer helt själva fram till att klistermärket, som bara är en näsa, är en “tydligt antisemitisk karikatyr” som används för att “framställa judar som biologiskt annorlunda och i förlängningen icke-mänskliga”.

Nordisk Alternativhöger säljer klistermärket på sin hemsida och där beskrivs det helt enkelt som en “ljugnäsa”. Alltså ett klistermärke som skall användas för att signalera att man anser att vissa politiker inte far med sanning.

Tidningen Svegot kontaktade Christoffer Dulny som varit med och grundat Nordisk Alternativhöger.

Vad är det näsan är tänkt att symbolisera?


 

Hur skall man tolka den omtalade näsan? Är judar verkligen biologiskt annorlunda? Och hur ser framtiden ut för gammal respektive ny media?

Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela artikeln och lyssna på Svegot resonerar.
Testa en vecka för bara 19 kronor! Välj månadsprenumeration och använd rabattkoden svegot19

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Läs mer om Svegot Plus

Redan prenumerant? Logga in!

Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}