Joakim Lamotte besöker Frölunda torg

Joakim Lamotte gör det som andra journalister undviker – han åker till problemområden för att tala med de som faktiskt bor där och lever i verkligheten. Det är alltid spännande att se och besöket i Frölunda, som nyss härjades av omfattande bilbränder, var inget undantag.

ELEFANTEN. Det fanns många godbitar i Joakim Lamottes sändning från Frölunda torg i går. Jag rekommenderar alla att se den. Dessa sändningar har mer blivit en sorts debattprogram där olika åsikter äntligen tillåts mötas utan någon hysterisk programledare som konstant avbryter. Men låt mig plocka ut några godbitar. Ni vet vad som gäller dock. Fram med blodtryckstabletter och skämskuddar.

Den röda manen

En ung man med ett imponerande hår och en imponerande förmåga att beskriva verkligheten.

Tidigt i videon händer något så ovanligt som att jag får en fördom krossad. När en ung man, med en minst sagt imponerande man av rött hår, börjar prata sjunker jag ihop framför datorn.


Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela artikeln.
Testa en vecka för bara 19 kronor! Välj månadsprenumeration och använd rabattkoden svegot19

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Läs mer om Svegot Plus

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!