Svegots sommarpratare – Andreas Feymark

Andreas Feymark är arbetare, han är far och han är politiskt aktiv. Med ett förflutet inom Sverigedemokraterna har han nu gått vidare till Alternativ för Sverige. I hans sommarprat får vi höra om hans barndom, vilken genetisk påverkan föräldrar har på sina barn, och hur det blev när han började i en invandrartät skola. Vi får även veta, något förvånande, hur Christoffer Dulny låg bakom hans beslut att välja SDU framför SD. Detta, och givetvis mycket mer, i dagens sommarprat.

Låtar i programmet:

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!