Liberalerna: Brott mot svenskar ska inte leda till utvisning

Liberalerna, tidigare Folkpartiet liberalerna, har en gedigen historia av att lova populistiskt inför ett val. Tidigare har det varit språktester, nu är det utvisning av utlänningar som begår brott. Men inte brott mot svenska, så klart.

SVENSKFIENTLIGHET. Det kom ett pressmeddelande från Liberalerna. Partiet vill ta i med hårdhandskarna mot hedersbrott (något som tidigare inte erkändes fanns i Sverige och som såväl Fi som V har svårt att förhålla sig till). Partiet skriver:


Liberalernas förslag är inget annat än ren och skär svenskfientlighet.
Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela artikeln.
Testa en vecka för bara 19 kronor! Välj månadsprenumeration och använd rabattkoden svegot19

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Läs mer om Svegot Plus

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!