Låtsasjobb skadar vårt samhälle

För att frisera statistiken skapar regeringen artificiella arbeten som är öronmärkta för utlänningar. Dessa arbeten skapar inte något som helst värde för samhället. De kostar mycket pengar och bidrar i värsta fall till otrygghet för svenskarna.

FARLIGT. När han skulle åka till förskolan och hämta sitt barn såg han något nytt. Fyra utländska män stod bland sexåringarna på gården. Spelade fotboll. Umgicks med hans, och andras barn men vågade inte möta pappans blick.

Pappan, som vill vara anonym har kontaktat Samtiden för att berätta vad som händer på hans barns skola.

Föräldrarna hade inte blivit informerade om vilka dessa nya anställda är. Hur gamla de är. Var de kommer ifrån. Faktum är att de inte hade fått någon information alls, något som rektorn på skolan beklagar. Det hade visst varit problem att få ut informationen, information som man kan tycka är oerhört viktig.

Inte heller de övriga anställda på förskolan verkade veta hur dessa afghaner hamnat där, eller varför.

Afghaner är mycket överrepresenterade när det gäller sexualbrott, och sexualbrott mot barn. Ändå har man, utan varken föräldrarnas eller personalens vetskap, placerat dessa där de kanske minst bör vara. Bland barn.

Så varför har man då fattat detta vansinniga beslut?


Listan på dyrbara sysselsättningsprojekt för utlänningar kan göras lång. I Skurup gick plötsligt muslimer runt på stranden som “strandvakter”. Vad skulle Dan Eriksson göra om han möttes av afghaner på sin sons förskola? Och vem äger egentligen våra barn? Lyssna på Svegot resonerar.

Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela artikeln.
Testa en vecka för bara 19 kronor! Välj månadsprenumeration och använd rabattkoden svegot19

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Läs mer om Svegot Plus

Redan prenumerant? Logga in!

Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}