Framgångar för hbtq-lobbyn – allt fler unga säger sig vara homosexuella

Många risker följer med på kuppen

Hbtq-lobbyns arbete med att rekrytera unga till livsstilen ger resultat. Det visar forskning från USAs nationella folkhälsomyndighet (Centers for Disease Control and Prevention, CDC) som visar att allt fler nu säger sig vara homo- eller bisexuella. Med detta följer ett riskbeteende som borde oroa.

HOMOLOBBYN. Allt fler unga lockas in i homosexualitet visar en ny studie från USAs nationella folkhälsomyndighet (CDC). Men det är en nyhet som MSM inte är särskilt intresserade av, trots de vidare implikationer som följer av livsvalet.

CDCs vidare riskanalys målar en dyster bild för dessa ungdomar.


Vilka riskbeteenden följde med paketet enligt USAs folkhälsomyndighet?
Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela artikeln.
Testa en vecka för bara 19 kronor! Välj månadsprenumeration och använd rabattkoden svegot19

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Läs mer om Svegot Plus

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!