Sa sig blivit kidnappad och våldtagen av muslimer – nu är politikern död

Fruktade för sitt liv och pekade ut tidigare partikollega som ansvarig

Den 8 augusti påstås politikern Willie Dille ha tagit livet av sig. I en film som hon lade upp på Facebook tidigare den dagen avslöjar hon en fruktansvärd historia och berättar att hon hotas till livet.

NEDERLÄNDERNA. Willie Dille var invald i stadsfullmäktige i Haag, Nederländernas administrativa huvudstad, som representant för Geert Wilders Frihetspartiet (PVV). På kvällen den 8 augusti påstås hon ha tagit sitt liv och i ett inlägga på Facebook tidigare samma dag berättar hon om hur hon kidnappades och gruppvåldtogs av muslimer, på uppdrag av en tidigare medlem i PVV som konverterat till islam. Hennes video (se nedan) har helt ignorerats av MSM när de rapporterat om händelsen.


Se Willie Dilles video och hör henne själv berätta om vad hon utsattes för.
Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela artikeln.
Testa en vecka för bara 19 kronor! Välj månadsprenumeration och använd rabattkoden svegot19

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Läs mer om Svegot Plus

Redan prenumerant? Logga in!

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}