Vänstern vandaliserar och hotar inför dagens AFS-möte i Stockholm

I dag håller Alternativ för Sverige sin valupptakt på Långholmen i Stockholm. När William Hahne kom till platsen för att förbereda mötet möttes han av hotfullt klotter och allmän vandalisering.

DET GODA HATET. Vänstervandalerna måste ha slagit till under natten mot i dag. Bilderna som William Hahne lagt upp på sin Twitter visar klotter och vandalisering, samt ett avkapat fiskhuvud. Att man vill skrämmas är uppenbart och hotet riktas direkt mot Alternativ för Sveriges partiledare, Gustav Kasselstrand.

Synen som mötte AFS-funktionärerna.

William Hahne kommenterade på Twitter det som mötte honom:

I samband med vandaliseringen har klistermärken från Ung Vänster satts upp, vilket ger en fingervisning om vilka som ligger bakom det hela. Ung Vänster hamnade här om dagen i blåsväder när de avslöjats med att riva ner valaffischer för Moderaterna i Staffanstorp, något som applåderades av föreningens ordförande i Skåne. Ung Vänster har också uppmanat sina medlemmar att störa ett utlyst SD-möte i Göteborg, med förhoppningen att stoppa SD att kunna genomföra det.

Hot om våld, vandalisering och mötesstörningar verkar alltjämt vara vänsterns melodi.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}