KMS#71: Henrik Palmgren – Pyramider och Fight Club

Henrik Palmgren från Red Ice är med i hela två timmar och vi hinner prata om en hel del, samt spela en och annan låt. Vi pratar om pyramider, om de nya fynden i Varnhem och om Putin verkligen har hackat det amerikanska valet. Henrik svarar (nästan) vad han skall rösta på, vi tar några frågor från chatten och lyssnar på Kiwis senaste. Och, vad handlade egentligen filmen Fight Club om?

Skall Henrik och Red Ice kunna fortsätta existera behövs din hjälp!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!