“Faktiskt” hävdar att Poland Daily sprider falska nyheter

Faktagranskaren Faktiskt påstår att det inte alls stämmer att utgifter för invandring och genusutbildning har påverkat Sveriges förmåga att släcka skogsbränder. Genom att helt fokusera på en något felaktig formulering hos tv-kanalen Poland Daily bestämmer man sig för att påståendet är “helt falskt”, något som vem som helst bör förstå är, i sin tur, helt falskt.

KORTBLANDNING. Det är “faktiskt helt fel” att Sverige saknar resurser att bekämpa bränder eftersom vi istället prioriterat migration och genusutbildning, enligt Faktiskt, en av dessa faktagranskare som så ofta själva förvrider och vinklar just fakta.


Givetvis påverkar alla onödiga utgifter allt i samhället, inklusive hur många brandmän man kan anställa. Hur gör Faktiskt för att stämpla inslaget som falskt?

Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela artikeln.
Testa en vecka för bara 19 kronor! Välj månadsprenumeration och använd rabattkoden svegot19

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Läs mer om Svegot Plus

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!